Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g rice vermicelli
- 500 g water
- 1 tsp vegetable oil
- 80 g carrot
- 80 g red pepper, cut in 2 wedges
- 50 g red radishes
- 100 g red cabbage, thickest part of the core removed, in 1 wedge that fits in feeder
Chilli Sauce
- 90 g water
-
30
g Korean chilli paste (gochujang)
veya harissa paste - 90 g soy sauce
- 30 g caster sugar
Finalisation
- 8 sheets spring roll rice paper (Ø 22 cm)
- water, warm, for softening rice paper
- 8 green lettuce leaves (approx.10 cm x 15 cm)
- 50 g fresh beansprouts
- 8 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped
- 8 sprigs fresh mint, leaves only, roughly chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 957 kJ / 229 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 6.7 g
- Sodyum
- 1700 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std.
Gluten free focaccia bread
1 Std.
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Vietnamese Style Noodle Salad (TM6)
40min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10 Min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 45 Min
Turkish eggs (Cilbir) on Greek yoghurt, served with toast and green salad
30 Min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 Min
Potato Gratin (TM6)
1 Std. 10 Min
BBQ Seasoning
10 Min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM6)
30 Min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10 Min