Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g rice vermicelli
- 500 g water
- 1 tsp vegetable oil
- 80 g carrot
- 80 g red pepper, cut in 2 wedges
- 50 g red radishes
- 100 g red cabbage, thickest part of the core removed, in 1 wedge that fits in feeder
Chilli Sauce
- 90 g water
-
30
g Korean chilli paste (gochujang)
veya harissa paste - 90 g soy sauce
- 30 g caster sugar
Finalisation
- 8 sheets spring roll rice paper (Ø 22 cm)
- water, warm, for softening rice paper
- 8 green lettuce leaves (approx.10 cm x 15 cm)
- 50 g fresh beansprouts
- 8 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped
- 8 sprigs fresh mint, leaves only, roughly chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 957 kJ / 229 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 6.7 g
- Sodyum
- 1700 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
15 min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 min
Laksa paste (Noni Jenkins)
10 Min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25 Min
Berry Limoncello Tiramisu
45 min
Confit garlic
15 min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Miso Marinade
10 Min
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15 min
Summer Rolls with Peanut Sauce
1h
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26óra 50p
Vegetarian Summer Rolls (TM5)
1h