Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g cucumber, ends removed
- 250 g carrots, ends removed
- 120 g red onions, halved vertically
- 400 g Chinese cabbage, thickest part of core removed and cut in wedges that fit in feeder
- 4 spring onions, dark green part and ends removed
- 350 g rice vermicelli
- boiling water, for soaking
- 2 garlic cloves
- 9 sprigs fresh coriander, leaves only
- ¼ - ½ fresh red chilli, to taste
- 5 tsp fish sauce
- 80 g water
- 100 g rice vinegar
- 2 Tbsp sugar
- 100 g fresh beansprouts
- 2 sprigs mint, fresh, leaves only
- 2 Tbsp roasted peanuts, salted, roughly chopped, for garnishing
- 1 lime, cut in wedges
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1984.6 kJ / 474.3 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Karbonhidrat
- 99.1 g
- Yağ
- 4.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 9.3 g
- Sodyum
- 869.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chinese-style chicken
25 Min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 Min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM5)
10 min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1h
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10 min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, TM6)
10 min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM6)
30 min
Beef Satay with Rainbow Noodles (TM6)
1 Std. 30 Min
Thai Cucumber Salad (TM6)
15 min