Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de beaufort, en morceaux
- 300 g de poireau, en morceaux, vert et blanc compris
- 30 g de beurre, en morceaux
- 300 g de courge butternut, en petits dés
- 300 g de crozets au sarrasin
- 500 g d'eau bouillante
- du sel
- du poivre moulu
- 1 cube de bouillon, émietté
- persil frais, pour la finition
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2046 kJ / 487 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 18 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orecchiette aux courgettes, aubergine, amandes et basilic
45 Min
Gratin de panais, courge, comté et noix
1 godz. 20 min
Gratin de courge et chorizo
1h 15 min
Risotto de boulgour aux petits pois, ricotta et jambon
35 Min
Risotto courgette et bacon
35 Min
Gratin de crozets, reblochon et poireaux
1 godz. 40 min
Tarte rustique potimarron, chèvre et noix
35 Min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40 Min
Risotto à la patate douce et aux châtaignes
35 Min
One pot crozets aux lardons et fromage
30 Min
Parmentier de lentilles et potimarron
1h 25min
Risotto au potimarron
1 Std.