![Gratin de crozets, reblochon et poireaux Gratin de crozets, reblochon et poireaux](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/fd2fa7c4ab237716e2e1eec284b238eb/Derivates/ef2ddfd928d4c024df3b8c33480facb55573c029.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g d'eau
- 300 g de crozets
- 3 poireaux, en rondelles
- 1 oignon, coupé en deux
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 200 g de crème liquide entière
- du poivre moulu
- 1 pincée de quatre-épices
- 1 reblochon
- 1 branche de thym frais, effeuillée
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3131 kJ / 750 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 44 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1ωρ. 5 λεπτ.
Croque monsieur à la tomate
1 Std.
Crozets au bacon, poireau et champignons
40 Min
Gratin poireau-pomme de terre au chorizo et parmesan
55 dk
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30min
Gratin de pâtes à la provençale
1ωρ. 15 λεπτ.
Risotto aux petits pois et aux lardons
25 Min
Croziflette
1 godz. 25 min
Gnocchis sauce tomate et chorizo
1 Std.
Risotto courgette et bacon
35 Min
One pot crozets aux lardons et fromage
30min
Gratin de courge et chorizo
1ωρ. 15 λεπτ.