Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 900 g Auberginen (3-4 Stück)
- 50 g Olivenöl
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
-
40
g Pecorino,
veya Parmesan, in Stücken - 3 Zweige Thymian, abgezupft
- 60 g Schalotten, halbiert
- 150 g Risoni-Nudeln
- 60 g Weißwein, trocken
- 250 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - 50 g Oliven, schwarz, entsteint, halbiert
- 100 g Erbsen, TK, aufgetaut
- ½ TL Pfeffer
- 40 g Paniermehl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1446 kJ / 346 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 12.3 g
- Sodyum
- 564 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Linsen-Moussaka
2h 30min
Bulgur mit gebackenem Gemüse
1 Std.
Kabeljau mit Minze und Linsenstampf
45min
Überbackene Spitzpaprika mit Merguez und Reis
30min
Pflaumen-Bulgur mit Honig-Speck
35 Min
Spargelgratin
1sa 15 dk
Gerösteter Blumenkohl mit Pumpernickelcrunch und Sesam-Hollandaise
1 Std.
Kartoffel-Quiche
3 Std.
Thunfischpizza quattro stagioni
1 Std.
Kräuter-Ricotta-Tarte (Low Carb)
1 godz. 45 min
Buntes Tomatengratin
1h 30min
Polenta-Ecken mit Tomatenragout und Pilzen
45min