Gnocchi-Birnen-Salat mit Radicchio und Gorgonzola

Gnocchi-Birnen-Salat mit Radicchio und Gorgonzola

4.4 119 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 45 dk
6 Portionen

Malzemeler

  • Haselnüsse
    30 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Fenchel in Streifen (2-3 cm), Fenchelgrün gehackt
    250 g
  • Fenchelsamen
    ¼ TL
  • Zwiebel in Ringen (5 mm)
    1
  • Butterschmalz
    20 g
  • Birnen (fest, z. B. Corella oder Williams), in Stücken (3,5 cm)
    400 g
  • Zucker
    30 g
  • Gnocchi aus dem Kühlregal
    500 g
  • Wasser zum Kochen
  • Honig flüssig
    5 g
  • Apfelessig
    10 g
  • Birnensaft
    50 g
  • Senf
    1 TL
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ¾ TL
  • Radicchio klein (ca. 300 g), in Stücken (1-2 cm)
    1
  • Gorgonzola in Stücken (5 mm)
    150 g

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 872 mg
Protein 11 g
Kalori 1711 kJ / 409 kcal
Yağ 19 g
Lif 6.5 g
Doymuş Yağ 8 g
Karbonhidrat 50 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...