Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 - 2 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 1 - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 - 3 fresh sage leaves
- ½ brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 40 g bacon, cut into cubes (3 cm)
- 450 g beef chuck steak, cut into pieces (2-3 cm)
- 2 pinches salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 carrot, cut into slices (1-2 cm)
- 1 celery stalk, cut into slices (1-2 cm)
- 2 tsp Meat stock paste (see Tips)
- 200 g canned diced tomatoes
- 100 g dry white wine
- 50 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2337.4 kJ / 558.7 kcal
- Protein
- 53.4 g
- Karbonhidrat
- 13.3 g
- Yağ
- 29.1 g
- Doymuş Yağ
- 8.6 g
- Lif
- 3.1 g
- Sodyum
- 984.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken cacciatore
50min
Tomato basil chicken stew
35 min
Beef and pepper ragu
2h 15min
Chorizo and chicken pasta
50min
Beef stroganoff
35 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Beef Burgundy
1u. 45min
All-in-one 'roast' beef
1u. 30min
Hungarian goulash
1u. 30min
Beef "Burgundy"
40 min
Beef ragu
1u. 25min