Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g de beurre non salé
-
1000
g de petits pois frais
veya 1000 g de petits pois surgelés - 600 g d'eau
-
1
c. à soupe fond de volaille en pâte maison
veya 1 cube de bouillon de volaille -
200
g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
veya 200 g de crème aigre - 2 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de sel marin fin, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 732.9 kJ / 175.2 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Karbonhidrat
- 20.6 g
- Yağ
- 7.5 g
- Doymuş Yağ
- 4.3 g
- Lif
- 6.7 g
- Sodyum
- 177.2 mg
Alternatif tarifler
Soupe de brocolis
15 Min
Soupe de poivrons à la mousse de basilic
35 min
Velouté tout brocoli au gorgonzola
50 Min
Velouté de carottes
30 menit
Soupe de courgette et menthe
35 min
Crème de tomates et grilled cheese Deuxième bol
40 menit
Compote de pommes
20 Min
Crème de tomates et grilled cheese
40 menit
Soupe au potiron
50 Min
Soupe de brocolis et gorgonzola aux croûtons de blé entier
40 menit
Soupe aux petits pois avec crème fraîche et jambon croustillant
1hod.
Purée de chou-fleur
25 menit