Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 7 oz yellow onion, cut into quarters
- 4 garlic cloves
- 2 oz pancetta, cubed
- 1 oz extra virgin olive oil
- 3 oz carrot, diced (approx. 1 carrot)
-
14
oz tomato purée (concentrated)
veya 14 oz tomato passata - 4 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- ½ oz balsamic vinegar
- 1 tbsp beef stock paste (see Tip)
- 16 oz ground beef
- ½ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- 8 oz squid ink pasta (see Tip)
- 9 oz cherry tomatoes, cut into halves
- 14 oz black lentils, canned, drained
- grated Parmesan cheese, to garnish (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2729.1 kJ / 649.8 kcal
- Protein
- 56.5 g
- Karbonhidrat
- 35.8 g
- Yağ
- 27.4 g
- Doymuş Yağ
- 9.8 g
- Lif
- 17.3 g
- Sodyum
- 1522.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash
45 dk
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 dk
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1sa
Vegan Creamy Tomato Soup
30min
Sikil Pak (Pepita Dip)
25min
Shrimp Louie Salad
1sa 30 dk
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1hod. 10min
Vegetable paella
40 dk
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35 Min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20min
Shrimp Louie Salad
1sa 30 dk
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 dk