Cihazlar ve Aksesuarlar
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
Hazırlık 25 dk
Toplam 3sa 20 dk
20 portions
Malzemeler
-
sugar450 g
-
lemon myrtle leaves20
-
macadamia nuts500 g
-
honey600 g
-
ghee plus extra to grease180 g
-
freshly squeezed lemon juice60 g
-
filo pastry300 g
-
ground lemon myrtle1 tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
75.4 mg
Protein
3.2 g
Kalori
2066.6 kJ /
493.9 kcal
Yağ
28.9 g
Lif
2.5 g
Doymuş Yağ
8.4 g
Karbonhidrat
58.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Chef favourites
57 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, TM5)
50 dk
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Değerlendirme yok
Gluten free madeleines
4sa 25 dk
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6sa 15 dk
Thai chicken sausage rolls (Diabetes)
1sa 20 dk
White bean smash with kale, eggs and avocado (Diabetes)
25 dk
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
10sa 55 dk
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2sa 30 dk
Rosemary and thyme polenta chips
1sa
Ribollita
50 dk
Chilli mussels with risoni
35 dk
Classic lemon tart
3sa 10 dk