![Heirloom Tomato Gazpacho Heirloom Tomato Gazpacho](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0203ed66623fd1ddde9ce0232bc31063/Derivates/492cafb4357e583dc862f51567a2e8b7d7936b58.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 oz shallots, cut into pieces
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 1 fresh Fresno chili
- 5 oz red bell pepper, stem, seeds and pith removed, cut into pieces
- 6 oz English cucumber, cut into pieces
- 24 oz heirloom tomatoes, quartered
- 2 oz extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 1 oz red wine vinegar
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- 2 - 4 sprigs fresh basil, leaves only, hand torn
- 10 fresh chives, thinly sliced
- ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 807.7 kJ / 193 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 14.5 g
- Yağ
- 14.3 g
- Doymuş Yağ
- 2.2 g
- Lif
- 3.5 g
- Sodyum
- 450.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Butternut Squash and Apple Soup
30 Min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
2h 10min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Broccoli Stem Slaw
15min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45min
Potato Gratin
1 Std. 10 Min
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
1h 55 min
Spring Pea Green Soup
15min
Carrot Ginger Soup
20 Min
Asparagus Cream Soup
25 Min
Leek and Potato Soup
40min