Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di pane raffermo
- 40 g di latte
- 10 foglie di verza
- 700 g di acqua
- burro q.b.
- 120 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 100 g di mortadella a pezzi
- 350 g di carne trita di maiale
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1251.8 kJ / 299.2 kcal
- Protein
- 28.1 g
- Karbonhidrat
- 5.9 g
- Yağ
- 18.5 g
- Doymuş Yağ
- 10.3 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 494.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lasagne di verza
2h 30min
Gattò di patate e spinaci
2h
Spiedini gratinati ai tre cavolfiori con bagnacauda
1 Std. 15 Min
Arrosto con contorno di castagne e patate
2h
Polpette di carne e melanzane
50 Min
Polpettone zucca e spinaci
1 Std. 15 Min
Frittelle di cavolo nero
30min
Asparagi fritti con salsa olandese
1h
Gnocchi alla romana alle erbette
1 Std. 30 Min
Cavolfiore alla Cavour (Bimby Friend)
Keine Bewertungen
Arrosto di vitello con asparagi confit
2h
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1 Std. 40 Min