Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Peruvian yellow capsicum marinade
- 320 g yellow capsicums, cut in pieces
- 140 g milk
- 160 g water
- 10 g celery stalk
- 5 g fresh ginger
- 30 g shallots (approx. 3 shallots)
- 30 g lime juice
- 1 pinch salt
- ½ tsp Hainan yellow capsicum sauce
- 1 tbsp light soy sauce
Raw seabass salad
- 400 g seabass fillets
- 10 g sea salt
- 1 sweet corn on the cob, separate kernels and leaves
- 500 g water
- 5 g fresh red chillies
- 20 g shallots
- 40 g lime juice
- 4 stalks English celery, leaves only
- 4 stalks fresh coriander, leaves only
- 30 g crispy fried shallots
- 1 pinch freshly ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 595 kJ / 142 kcal
- Protein
- 11.6 g
- Karbonhidrat
- 8.4 g
- Yağ
- 6.5 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
1小时
Nasi Kerabu (Blue Pea Rice)
1h 20min
Eggs with herb sauce and Easter biscuits
Değerlendirme yok
Steamed Thai-style fish cakes
45 Min
Tofu stew
30min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Umami Soup
1h 20min
Squid with Ginger and Soy
40min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40min
Wholemeal pasta with chickpea cream and prawns
35min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Cod with citrus butter
50min