Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Eggs for dipping
- 1200 g water
- 4 kampung eggs
Soup stock
- 500 g water
- 30 g dried kelp (kombu), rinsed
- 30 g bonito flakes
- 100 g Japanese soy sauce (shoyu)
- 100 g mirin
- 100 g Japanese rice wine (sake)
- 30 - 40 g sugar
To assemble
- 200 g long chinese cabbage, cut in pieces (4 cm)
- 300 g silken tofu (1 box), cut in slices (1 cm)
- 5 fresh shiitake mushrooms, scored (see tips)
- ½ sprig leek, diagonally sliced
- 60 g carrot, cut in slices
- 60 g yellow onions, cut in halves, thinly sliced
-
300
g beef slices (ribeye or beef chuck)
veya 300 g pork slices (shoulder loin or belly) - 200 g udon, rinsed
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 973 kJ / 233 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 855 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ginger sesame oil chicken
25 min
Ginger Sesame Oil Chicken
25 min
Oil-free honey chicken wings
50 min
Pork Balls
20min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1h
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15 min
Mantou Buns with Soya Milk
1sa 35 dk
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2u. 5min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2u. 25min
Homemade Fish Ball Soup
2h