Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Eggs for dipping
- 1200 g water
- 4 kampung eggs
Soup stock
- 500 g water
- 30 g dried kelp (kombu), rinsed
- 30 g bonito flakes
- 100 g Japanese soy sauce (shoyu)
- 100 g mirin
- 100 g Japanese rice wine (sake)
- 30 - 40 g sugar
To assemble
- 200 g long chinese cabbage, cut in pieces (4 cm)
- 300 g silken tofu (1 box), cut in slices (1 cm)
- 5 fresh shiitake mushrooms, scored (see tips)
- ½ sprig leek, diagonally sliced
- 60 g carrot, cut in slices
- 60 g yellow onions, cut in halves, thinly sliced
-
300
g beef slices (ribeye or beef chuck)
veya 300 g pork slices (shoulder loin or belly) - 200 g udon, rinsed
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 973 kJ / 233 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 855 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sweet and sour pork ribs
40min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1 godz. 5 min
Spring onion pork ribs
1h
Cantonese Steamed Fish
40min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Salted Fish Pork Belly
30min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 godz. 15 min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 Std. 50 Min
Salted Chicken
5h 10min
Braised Rice Wine Fish
20 min