Cihazlar ve Aksesuarlar
Sukiyaki
Hazırlık 10 dk
Toplam 55 dk
4 portions
Malzemeler
Eggs for dipping
-
water1200 g
-
kampung eggs4
Soup stock
-
water500 g
-
dried kelp (kombu), rinsed30 g
-
bonito flakes30 g
-
Japanese soy sauce (shoyu)100 g
-
mirin100 g
-
Japanese rice wine (sake)100 g
-
sugar30 - 40 g
To assemble
-
long chinese cabbage cut in pieces (4 cm)200 g
-
silken tofu (1 box), cut in slices (1 cm)300 g
-
fresh shiitake mushrooms scored (see tips)5
-
leek diagonally sliced½ sprig
-
carrot cut in slices60 g
-
yellow onions cut in halves, thinly sliced60 g
-
300 g pork slices, (shoulder loin or belly)beef slices (ribeye or beef chuck)300 g
-
udon rinsed200 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
855 mg
Protein
27 g
Kalori
973 kJ /
233 kcal
Yağ
9 g
Lif
2 g
Doymuş Yağ
4 g
Karbonhidrat
11 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Hot Pot Gathering
11 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Hakka Yong Tau Foo Soup
1sa 20 dk
Itek Tim (Salted Vegetable Duck Soup)
Değerlendirme yok
Yu Sang
1sa
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1sa 10 dk
Fresh Prawn Paste
1sa 20 dk
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 dk
Yasai Yaki
25 dk
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 dk
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 dk
Salted Chicken
5sa 10 dk
Steamed Pork Belly in Lotus Leaf
1sa 30 dk
Teochew Seafood Porridge
45 dk