Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Knoblauchzehen
- 1 grüne Chilischote, frisch, halbiert, entkernt
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 3 Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 40 g Tomatenmark
- 1 geh. TL Salz
- 1 TL Zucker
- 1 TL Kurkuma
- 1 ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 ½ TL Koriander, gemahlen
- ½ TL Kardamom
- 400 g Auberginen, in Würfeln (2 cm)
- 400 g Cherry-Tomaten, halbiert
- Koriander, gehackt, zum Bestreuen (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 941 kJ / 225 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 10.3 g
- Sodyum
- 1593 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marokkanische Linsensuppe
35 min
Tofu auf Tomaten-Spinat
45 min
Ayurvedische Tomatensuppe
30 min
Auberginen-Linsen-Curry
30 min
Marokkanische Harira
1 godz.
Cremiger Kichererbsen-Spinat-Topf
20 min
Pilz-Gemüse-Curry-Eintopf
30 min
Zaalouk (Auberginen-Salat)
50 min
Bulgur mit gebackenem Gemüse
1 godz.
Indischer Gemüsereis
1 godz.
Tomaten-Spinat-Curry mit Kichererbsen
45 min
Gemüse-Chili
35 min