Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Streifen Zitronenschale, Bio (à 1 x 5 cm), dünn abgeschält
- 1300 g Wasser
- 400 g Tomaten
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 TL Kreuzkümmelsamen
- 40 g Olivenöl
- 2 TL Harissa-Paste
- 3 TL Tomatenmark
- 200 g rote Linsen, getrocknet
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- 300 g Feta
- 3 Stängel Pfefferminze, abgezupft
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2096 kJ / 500 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 29 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chana Masala
45min
Dhal
40min
Kichererbsencurry
45min
Marokkanische Kichererbsensuppe
55 dk
Marokkanische Harira
1h
Dal Tadka
30min
Gemüse-Kichererbsen-Tajine
50 min
Kichererbsen und Tomaten Rogan Josh
25min
Auberginen-Linsen-Curry
30min
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35min
Linsen-Spinat-Curry
40min
Ingwer-Linsensuppe mit Kokosmilch
40min