Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Quinoa
- 200 g Quinoa
- 50 g Mandeln
- 400 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 3 Prisen Pfeffer
- 150 g Rucola, grob zerzupft
Rotkohl und Fertigstellung
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Rotkohl, in Stücken
- 60 g rote Zwiebeln, halbiert
- 80 g Walnusshälften
- 1 TL Salz
- 35 g Walnussöl
- 20 g Essig
- 25 g Honig
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2194 kJ / 524 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 31 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 8.9 g
- Sodyum
- 620 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rote-Bete-Kichererbsen-Salat
15 min
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern
45 min
Power-Quinoa-Salat
45 min
Couscous mit gebackenem Gemüse und Tahin-Dressing
1 godz.
Hirse-Linsen-Salat mit Minze
30 min
Kichererbsen-Salat
15 min
Veganer Brokkoli-Couscous-Salat
50 min
Party-Couscous-Bowl
45 min
Linsen-Gemüse-Bowl mit Halloumi
55 min
Lauwarmer Linsensalat mit Johannisbeeren
1 godz.
Fenchelsalat mit geröstetem Sesam
20 min
Rosenkohl vom Blech mit Tahin-Quark
40 min