Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Quinoa
- 200 g Quinoa
- 50 g Mandeln
- 400 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 3 Prisen Pfeffer
- 150 g Rucola, grob zerzupft
Rotkohl und Fertigstellung
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Rotkohl, in Stücken
- 60 g rote Zwiebeln, halbiert
- 80 g Walnusshälften
- 1 TL Salz
- 35 g Walnussöl
- 20 g Essig
- 25 g Honig
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2194 kJ / 524 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 31 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 8.9 g
- Sodyum
- 620 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kichererbsen-Salat
15min
Kunterbunte Lunch-Gläser
40 λεπτ.
Power-Quinoa-Salat
45min
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern
45min
Rote Linsenfalafeln mit Tomaten-Mandel-Hummus
1hod.
Thai-Salat mit Erdnussdressing
30 λεπτ.
Rosenkohl vom Blech mit Tahin-Quark
40 λεπτ.
Fenchelsalat mit geröstetem Sesam
20 λεπτ.
Lauwarmer Linsensalat mit Johannisbeeren
1hod.
Gebratener Kichererbsensalat
45min
Rote-Bete-Kichererbsen-Salat
15min
Spitzkohl-Slaw mit Datteln und Cashewkernen
10 min.