Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Quinoa
- 200 g Quinoa
- 50 g Mandeln
- 400 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 3 Prisen Pfeffer
- 150 g Rucola, grob zerzupft
Rotkohl und Fertigstellung
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Rotkohl, in Stücken
- 60 g rote Zwiebeln, halbiert
- 80 g Walnusshälften
- 1 TL Salz
- 35 g Walnussöl
- 20 g Essig
- 25 g Honig
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2194 kJ / 524 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 31 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 8.9 g
- Sodyum
- 620 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mutabal (Auberginen-Joghurt-Dip)
50 min
Würziger Quinoasalat mit gebratenem Hähnchen
40 min
Spitzkohl-Slaw mit Datteln und Cashewkernen
10 Min
Kichererbsen-Salat
15 Min
Couscous mit gebackenem Gemüse und Tahin-Dressing
1 godz.
Bunter Salat mit Miso-Tahin-Dressing
40 min
Gebratener Kichererbsensalat
45 min
Fenchelsalat mit geröstetem Sesam
20 Min
Lauwarmer Linsensalat mit Johannisbeeren
1 godz.
Orientalischer Blumenkohlsalat
1 godz.
Orientalischer Ofenblumenkohl mit Ahorn-Tahin-Sauce
1 godz.
Power-Quinoa-Salat
45 min