Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 4 filetti di pesce ombrina (150 g cad.)
- 5 pizzichi di sale
- 5 pizzichi di pepe bianco macinato
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 12 pomodorini ciliegia in quarti
- 16 olive taggiasche denocciolate
- 700 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a dadini (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1891 kJ / 452 kcal
- Protein
- 32.9 g
- Karbonhidrat
- 25.8 g
- Yağ
- 24.8 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 3.2 g
- Sodyum
- 202.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Merluzzo alla pizzaiola
30 min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40min
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45 min
Sgombro con contorno di verdure
30 min
Filetti di spigola alla mediterranea (TM6)
45 min
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 min
Pesce al limone con patate e verdure al prezzemolo
40min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40min
Salmone al cartoccio
35 min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1 Std. 20 Min
Branzino al cartoccio
1h 10 min