Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 1 c. à café de sucre
- huile d'olive pour le Varoma
- 300 g de farine à pain, et un peu pour le plan de travail
- 200 g de farine d'épeautre
- 1 ½ c. à café de sel
- 20 g de jus de citron fraîchement pressé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau
- Kalori
- 2498.3 kJ / 596.7 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Karbonhidrat
- 119.7 g
- Yağ
- 1.7 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 6.2 g
- Sodyum
- 781.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mon pain de campagne maison
4 Std. 40 Min
Pain de campagne en cocotte
2h 10min
Pain d'épeautre aux graines
6 godz. 10 min
Pain aux céréales
3h 30min
Pain aux graines
5h
Pain cocotte seigle et épautre
2u. 40min
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain de campagne
4h
Pain au levain
8h
Pain complet au muesli
4 Std. 5 Min
Pain à la farine d'épeautre
3h
Miche de petit épeautre
3 godz. 35 min