Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Breadcrumbs
- 80 g gluten-free bread, stale, torn in pieces
- 1 garlic clove
- 3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves only, to taste
Bolognese Sauce
- 1 garlic clove
- 200 g onions, quartered
- 300 g carrots, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 30 g olive oil
- 1 tsp sweet paprika
- 800 g tinned chopped tomatoes
- 125 g soya mince
- 100 g water
- 90 g tomato purée
- 60 g raisins (isteğe bağlı)
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tsp dried oregano
- 1 ½ tsp dried basil
- 1 pinch ground cinnamon
Buckwheat Pasta
- 350 g buckwheat flour
- 180 g water
- ¼ tsp fine sea salt
Vegan Béchamel Sauce
- 750 g soya milk
- 50 g cornflour
- 10 g olive oil
- 1 pinch ground nutmeg
- ½ tsp fine sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1588 kJ / 379.5 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 60.2 g
- Yağ
- 8.3 g
- Doymuş Yağ
- 1.1 g
- Lif
- 11.6 g
- Sodyum
- 553 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegan Lentil Lasagne
2 Std. 20 Min
Vegan Butter
2 Std.
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min
Dark Chocolate, Clementine and Hazelnut Torte
1 Std. 15 Min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45min
Veggie-packed Vegan Pizza
1 Std. 30 Min
Mushroom Wellington
2 Std. 20 Min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 Std.
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 Std.
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2 Std. 40 Min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min