Gluten-free Vegan Lasagne
TM6 TM5 TM31

Gluten-free Vegan Lasagne

4.6 (8 değerlendirme)

Malzemeler

Breadcrumbs

  • 80 g gluten-free bread, stale, torn in pieces
  • 1 garlic clove
  • 3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves only, to taste

Bolognese Sauce

  • 1 garlic clove
  • 200 g onions, quartered
  • 300 g carrots, peeled, cut in pieces (2 cm)
  • 30 g olive oil
  • 1 tsp sweet paprika
  • 800 g tinned chopped tomatoes
  • 125 g soya mince
  • 100 g water
  • 90 g tomato purée
  • 60 g raisins (isteğe bağlı)
  • ½ tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 1 tsp dried oregano
  • 1 ½ tsp dried basil
  • 1 pinch ground cinnamon

Buckwheat Pasta

  • 350 g buckwheat flour
  • 180 g water
  • ¼ tsp fine sea salt

Vegan Béchamel Sauce

  • 750 g soya milk
  • 50 g cornflour
  • 10 g olive oil
  • 1 pinch ground nutmeg
  • ½ tsp fine sea salt
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
1588 kJ / 379.5 kcal
Protein
19 g
Karbonhidrat
60.2 g
Yağ
8.3 g
Doymuş Yağ
1.1 g
Lif
11.6 g
Sodyum
553 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler

Tümünü göster