Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 200 - 250 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into halves
- 70 g sunflower seeds
- 15 g Dijon mustard
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 678.8 kJ / 162.2 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Karbonhidrat
- 6.4 g
- Yağ
- 14.2 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 75.6 mg
Alternatif tarifler
Gwinganna nut and seed bread
3 godz. 25 min
Kvass fermented beetroot salad
168h 15min
Chevre (Matthew Kenney) Metric
22 Std. 5 Min
Almond milk powder
30 min
Caramelised red onion chutney
24h
Gwinganna polenta with vegetables
1 Std. 10 Min
Black tahini and beetroot hommus
1 Std. 10 Min
Turmeric chicken bone broth (gut health)
2 Std.
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 Min
Carrot top pesto
15 Min
Traditional French vanilla canelé
49h 5 min
Chunky basil pesto dip
10 Min