Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Blattspinat, frisch
- 20 g frischer Koriander, Blättchen abgezupft
- 50 g Cashewkerne
- 4 Knoblauchzehen
- 20 g frischer Ingwer, geschält, in dünnen Scheiben
- 250 g Zwiebeln, halbiert
-
25
g Ghee, (siehe Tipp)
veya 25 g Butterschmalz - 200 g Paradeiser, geviertelt
- 1 - 2 grüne Chilischoten, frisch, entkernt, nach Geschmack
- ½ TL Muskat, gemahlen
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 TL Garam Masala
- 2 Prisen Zucker
- 1 ½ TL Salz, etwas mehr zum Abschmecken
- 250 g Jasminreis
- 450 g Wasser
- ½ EL Öl
- 200 - 230 g Paneer Käse, (siehe Tipp)
- 70 - 100 g Joghurt 3,5 %Fett, nach Geschmack
- Zitronensaft, zum Abschmecken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2025 kJ / 484 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 5.1 g
- Sodyum
- 912 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Linsen Dal mit Bulgur
45 min
Kichererbsen Masala
45 min
Brokkoli-Spinat-Köfte-Curry
1 godz. 10 min
Korma-Gemüse-Curry
25min
Dal Makhani
1 godz. 15 min
Paneer
3 Std. 20 Min
Orientalischer Brunch
1h 20min
Chana Masala
45 min
Gerstensalat mit Orangen, Koriander und Mandeln
45 min
Korma Paste
1 godz. 15 min
Vegetarische Samosas aus dem Backofen
2 godz. 15 min
Orientalische Falafel Bowl
1h 50min