Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Füllung
- 20 Zweiglein Koriander, frisch (nur Blätter)
- 350 g Wasser
- 150 g Erdäpfel, in Würfeln (1 cm)
- 30 g natives Olivenöl extra
- 150 g Karotten, in Stücken
- 80 g rote Paprikaschoten, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, in Stücken
- 150 g Lauch, in feinen Scheiben
- 1 EL Garam Masala
- 1 EL Currypulver
-
1
TL Salz
veya 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 Prise Chiliflocken, getrocknet
- 80 g grüne Erbsen, tiefgekühlt
Teig und Fertigstellung
- 140 g Wasser
- 20 g natives Olivenöl extra
- ½ TL Salz
- 300 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
-
1
EL Kreuzkümmel, ganz
veya ½ EL Fenchelsamen - Rapsöl zum Einfetten und Bestreichen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 492 kJ / 117 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 113 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kichererbsen Masala
45min
Dhal
40min
Mungobohnenlaibchen mit Ingwerkarotten und Rahmdip
12 Std. 35 Min
Gedämpfte Auberginene mit Reis
1h
Koriander-Naan
1u. 15min
Paneer
3h 20min
Israelische vegetarische Pitas (sabich)
40min
Brokkoli-Spinat-Köfte-Curry
1 Std. 10 Min
Belugalinsen-Lasagne
3 Std. 35 Min
Palak Paneer mit Reis
45min
Orientalische Falafel Bowl
1 Std. 50 Min
Dal Makhani
1u. 15min