Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Spaetzle
- 450 g un
- 1 tk tuz, Spatzle'leri pişireceğiniz su için ekstra 2 tk tuz
- 225 g yumurta (yakl. 4 orta boy yumurta)
- 225 g su, Spatzle'leri pişirmek için ekstra 3 litre su
- 2000 g soğuk su, pişen Spaetzle'leri soğutmak için
- 1 yk zeytinyağı
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Birleştirme
- 40 g zeytinyağı
- 100 g soğan, küp küp kesilmiş (1 cm)
- 400 g hindi göğüs fileto, derisiz, kemiksiz, şeritler halinde kesilmiş (3 x 1 cm)
- 250 g kültür mantarı, küçükler dörde büyükler altıya bölünmüş
- 150 g su
- 200 g krema
- 15 g mısır nişastası
- 1 ¼ tk tuz, damak tadına göre
- ¼ tk karabiber
- 2 tk hardal
- 50 - 60 g tereyağı, parçalara bölünmüş, damak tadına göre
- 10 - 15 sap frenk soğanı, ince doğranmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2521 kJ / 600 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 32 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 773 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50 Min
Kremalı sebzeli tavuk
50 Min
Pesto Soslu Makarna Salatası
35 Min
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50 Min
Kremamsı bezelye çorbası
40 min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 godz. 20 min
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1hod. 30min
Köri, Kuzu Üzüm ve Mayonezli Tavuk Ezmesi ( Coronation Chicken)
45 Min
Ballı Cheesecake
4h 20min
Fırında Chermoula Soslu Sebzeli Çipura
1 godz.
Kuru Fasulyeli ve Beyaz Peynirli Dip
10 min
Fırınlanmış Hindi ve Sebzeli Gravy Sos
55 Std.