Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Spaetzle
- 450 g un
- 1 tk tuz, Spatzle'leri pişireceğiniz su için ekstra 2 tk tuz
- 225 g yumurta (yakl. 4 orta boy yumurta)
- 225 g su, Spatzle'leri pişirmek için ekstra 3 litre su
- 2000 g soğuk su, pişen Spaetzle'leri soğutmak için
- 1 yk zeytinyağı
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Birleştirme
- 40 g zeytinyağı
- 100 g soğan, küp küp kesilmiş (1 cm)
- 400 g hindi göğüs fileto, derisiz, kemiksiz, şeritler halinde kesilmiş (3 x 1 cm)
- 250 g kültür mantarı, küçükler dörde büyükler altıya bölünmüş
- 150 g su
- 200 g krema
- 15 g mısır nişastası
- 1 ¼ tk tuz, damak tadına göre
- ¼ tk karabiber
- 2 tk hardal
- 50 - 60 g tereyağı, parçalara bölünmüş, damak tadına göre
- 10 - 15 sap frenk soğanı, ince doğranmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2521 kJ / 600 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 32 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 773 mg
Alternatif tarifler
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35 min
Kurutulmuş Domates ve Kremalı Tavuklu Penne
30 min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 Std. 20 Min
Sebzeli Tavuk Fricasse
2h
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50 min
Lor Peynirli Pankek
35 min
Fırınlanmış Hindi ve Sebzeli Gravy Sos
55 Std.
Hollandez sos
20min
Avokadolu Makarna Salatası
50 min
Sebzeli Etli Püre
35 min
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40 min
Kremalı sebzeli tavuk
50 min