Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Spaetzle
- 450 g un
- 1 tk tuz, Spatzle'leri pişireceğiniz su için ekstra 2 tk tuz
- 225 g yumurta (yakl. 4 orta boy yumurta)
- 225 g su, Spatzle'leri pişirmek için ekstra 3 litre su
- 2000 g soğuk su, pişen Spaetzle'leri soğutmak için
- 1 yk zeytinyağı
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Birleştirme
- 40 g zeytinyağı
- 100 g soğan, küp küp kesilmiş (1 cm)
- 400 g hindi göğüs fileto, derisiz, kemiksiz, şeritler halinde kesilmiş (3 x 1 cm)
- 250 g kültür mantarı, küçükler dörde büyükler altıya bölünmüş
- 150 g su
- 200 g krema
- 15 g mısır nişastası
- 1 ¼ tk tuz, damak tadına göre
- ¼ tk karabiber
- 2 tk hardal
- 50 - 60 g tereyağı, parçalara bölünmüş, damak tadına göre
- 10 - 15 sap frenk soğanı, ince doğranmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2521 kJ / 600 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 32 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 773 mg
Alternatif tarifler
Çırpılmış Krema
10 Min
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50 Min
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1 Std.
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 godz. 20 min
Elmalı Crumble Kek
1 godz. 10 min
Kremalı Mantarlı Et
1 godz. 10 min
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1 godz. 25 min
Haşhaşlı Salata Sosu
5 min
Basmati Pilavı
1 Std.
Ballı Bademli Pasta
30min
Biber Soslu Hindi Köftesi
55min
Labne peynirli ve mantarlı penne
45 Min