Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La génoise
- 100 g de beurre doux, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 30 g de cacao en poudre, et un peu pour le moule
- 150 g de sucre en poudre
- 40 g de farine de blé
- 80 g de farine d'amande
- 2 g de levure chimique
- 1 c. à café de sel
- 1 c. à soupe de café instantané, dissous dans 1 c. à soupe d'eau ambiante
- 210 g de blancs d'œufs
La ganache au chocolat blanc
- 180 g de chocolat blanc
- 120 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de beurre doux
La ganache au chocolat noir
- 180 g de chocolat noir
- 120 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de beurre doux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2977 kJ / 711.5 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Karbonhidrat
- 51.7 g
- Yağ
- 53.8 g
- Doymuş Yağ
- 30.3 g
- Lif
- 5.1 g
- Sodyum
- 394.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Croquant au chocolat
16 Std. 20 Min
Gâteau de Pâques
13h
Gâteau de Pâques
1 godz. 55 min
Entremets chocolat-cacahuète
12h
Génoise
1 godz. 50 min
Napolitain
73 Std. 40 Min
Gâteau de fin d'année
3h 35min
Nid de Pâques
1h 45min
Entremets aux 2 chocolats
2 Std. 15 Min
Ganache au chocolat
20 Min
Génoise au chocolat
45 Min
Bavarois aux trois chocolats
15h