Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La sauce au caramel
-
250
g de sucre en poudre
veya 250 g de sucre roux - 200 - 250 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 30 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g de beurre, en un seul morceau
La crème chantilly au café
- 300 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 40 g de sucre glace
- 2 c. à café de café instantané
- 100 g de biscuits sablés au beurre, type sablés bretons, émiettés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2494 kJ / 597.5 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Karbonhidrat
- 60.5 g
- Yağ
- 37.7 g
- Doymuş Yağ
- 25.7 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 70.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Entremets façon tiramisu
5 Std.
Gâteau mousse au praliné
13h
Pannacotta au chocolat en deux textures
3 godz. 20 min
Merveilleux au chocolat
2h 45 min
Tarte tropézienne façon paris-brest
3sa
Chocolat chaud au caramel et au whisky
25 min
Tarte fine façon cheesecake
4h
Sundae au coulis de fruits rouges
13h
Menu express - Mousse de fraises au mascarpone
25 min
Crème au chocolat, gelée de café
2 godz. 25 min
Cheesecake aux fraises sur fondant chocolat
4h
Bavarois Passion-coco
8h 10 min