Vellutata di gambi e barbe di finocchi
TM6 TM5 TM31

Vellutata di gambi e barbe di finocchi

4.8 (55 değerlendirme)

Malzemeler

  • 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 1 cipollotto, compresa la parte verde (40 g circa)
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 500 g di finocchi, gambi e barbe
  • 150 g di patata, pelata e a cubetti
  • 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
  • 400 g di acqua
  • 1 cucchiaino di curcuma in polvere (isteğe bağlı)
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Besin Değeri
şuna göre 1 porzione
Kalori
680.5 kJ / 162.8 kcal
Protein
6.6 g
Karbonhidrat
8.7 g
Yağ
11.4 g
Doymuş Yağ
3.4 g
Lif
3.6 g
Sodyum
90.4 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler