Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de parmesan, en morceaux
- 630 g de bouillon de légumes
- 12 asperges, têtes et queues séparées
- 75 g de petits pois frais
- 2 échalotes
- 1 gousse d'ail
- 40 g d'huile d'olive
- 250 g de riz spécial risotto
- 80 g de vin blanc sec
- 3 branches de thym frais, effeuillées
- 60 g de crème liquide entière
- du sel
- du poivre moulu
- 8 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1975 kJ / 471 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 56 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto aux cèpes
30min
Risotto au potimarron et aux saint-jacques
1h 30min
Risotto milanais au safran
30min
Risotto aux tomates séchées et pesto de basilic
30min
Salade d'épeautre aux asperges
55min
Risotto aux asperges
35 Min
Risotto aux asperges
45min
Gratin de ravioles, céleri et poireaux
1 godz. 5 min
Risotto aux asperges et au safran
35 Min
Risotto aux légumes verts, mascarpone et pesto de menthe
40min
Risotto tomate-coppa-artichaut
40min
Velouté de potimarron au lard et aux châtaignes
35 Min