Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de parmesan, en morceaux
- 630 g de bouillon de légumes
- 12 asperges, têtes et queues séparées
- 75 g de petits pois frais
- 2 échalotes
- 1 gousse d'ail
- 40 g d'huile d'olive
- 250 g de riz spécial risotto
- 80 g de vin blanc sec
- 3 branches de thym frais, effeuillées
- 60 g de crème liquide entière
- du sel
- du poivre moulu
- 8 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1975 kJ / 471 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 56 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de potimarron au lard et aux châtaignes
35min
Soupe de butternut, chèvre et œuf
40min
Risotto aux asperges
35min
Risotto milanais au safran
30min
Risotto aux asperges
45min
Orecchiette aux courgettes, aubergine, amandes et basilic
45min
Risotto aux légumes verts, mascarpone et pesto de menthe
40min
Risotto aux asperges et au safran
35min
Tarte aux asperges, ricotta et basilic
2 godz. 30 min
Risotto aux asperges et ail des ours
1j
Velouté froid de petits pois à la menthe et à la ricotta
35min
Pesto
5 menit