
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Seeteufel
- 500 g Seeteufelfilet, ohne Haut und Gräten
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Zitronensaft zum Würzen
- 1000 g Wasser
Risotto
- 50 g Parmesan in Stücken
- 1 Zwiebel halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 100 g Weißwein, trocken
- 750 g Wasser
- 250 g Perlgraupen mittel
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 150 g Chorizo scharf, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 50 g Butter in Stücken
- 50 g Pinienkerne
- 75 g Rucola grob zerzupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 749 kcal / 3136 kJ
- Protein
- 42 g
- Yağ
- 39 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Lif
- 12.2 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Sodyum
- 983 mg