
Uyumlu sürümler
Mediterranes Graupenrisotto mit Sous-vide-Lachs
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sous-vide-Lachs
- 1440 g Wasser
- 1 Zitrone unbehandelt, Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 4 Lachsfilets, frisch, ohne Haut 3 cm dick (à ca. 150 g)
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 10 g Butter kalt
Risotto
- 40 g Parmesan in Stücken
- 1 Zwiebel halbiert
- 30 g Olivenöl
- 250 g Perlgraupen mittel (z. B. von Hahne)
- 100 g trockener Weißwein
- 750 g Wasser heiß
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz und etwas mehr zum Bestreuen
- 2 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Bestreuen
- ¾ TL Thymian, getrocknet (isteğe bağlı)
- 40 g Pinienkerne
- 300 g Zucchini in Würfeln (5 mm)
- 5 getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft (ca. 25 g), in Streifen (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 773 kcal / 3234 kJ
- Protein
- 43 g
- Yağ
- 42 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Lif
- 4.7 g