Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 550 g Fenchel, in Streifen (2 cm)
- 450 g Möhren, in Streifen (1 x 4 cm)
- 3 rote Paprika, in Streifen (1 x 4 cm)
- 150 g Zwiebeln, geachtelt
- 300 g Cherry-Tomaten
- 150 g Zucker
- 65 g Weißweinessig
- 70 g Noilly Prat
- ½ TL Zitronenschale, gerieben
- 2 Prisen Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 Prise Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 40 g Olivenöl
- 1000 g Wasser
- 50 g Essig
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 702 kJ / 168 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 2.6 g
- Sodyum
- 80 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Herbstlicher Nudelsalat mit Wachsbohnen und Champignons
1 Std.
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
50min
Kabeljau mit Minze und Linsenstampf
45min
Den Helder (Matjes-Tatar)
35min
Spargel-Tomaten-Ragout mit Burrata und Kräutergremolata
30min
Salat mit Artischocken und Kapern-Ei-Dressing
35min
Bohnensalat mit Lammkoteletts
50min
Entenbrust-Salat mit Balsamico-Blaubeer-Vinaigrette
1 godz. 35 min
Orientalischer Ofenblumenkohl mit Ahorn-Tahin-Sauce
1 Std.
Rote-Bete-Salat mit Meerrettich
10min
Quinoa-Linsen Mujaddara mit karamellisierten Zwiebeln
1 Std. 10 Min
Lauwarmer Antipasti-Salat
45min