Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Balinese Spice Paste
- 200 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 20 g fresh red bird's eye chilli
- 25 g sand ginger
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp ground white pepper
- 10 g candlenuts, toasted
- 15 g palm sugar
- 1 tsp shrimp paste
- 100 g water
- 1 ½ tsp salt
- 75 g vegetable oil
- 1 fresh salam leaves
Sous-vide Duck
- 250 g duck breast fillet, skin on, boneless
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground white pepper
- 1500 g water
- 30 g lemon juice (see tips)
- 2 tbsp vegetable oil
Balinese Sauce
- 200 g coconut milk
- 15 g water
- ½ tsp salt
- 30 g fried shallots, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3695 kJ / 883 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 71 g
- Doymuş Yağ
- 34 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 4233 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegan ube ice cream
24 Std. 10 Min
Ube ice cream
12h 10min
Korean Bo ssam
29h 20min
Barbecue Onions (500 g)
45 min
Pickled Onions (TM5)
Değerlendirme yok
Sweet Cucumber Pickles (TM6)
Değerlendirme yok
Roasted Red Pepper and Caramelised Onion Croquettes
1h 30min
Serrano Ham and Asparagus Soup
45 min
Cranberry Vodka Zombie Brains
5 Min
Berry liqueur
30 min
Raspberry White Chocolate Hot Chocolate Stirrers
2 godz. 15 min
Flammkuchen with dates and bacon
1 Std. 20 Min