Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Balinese Spice Paste
- 200 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 20 g fresh red bird's eye chilli
- 25 g sand ginger
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp ground white pepper
- 10 g candlenuts, toasted
- 15 g palm sugar
- 1 tsp shrimp paste
- 100 g water
- 1 ½ tsp salt
- 75 g vegetable oil
- 1 fresh salam leaves
Sous-vide Duck
- 250 g duck breast fillet, skin on, boneless
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground white pepper
- 1500 g water
- 30 g lemon juice (see tips)
- 2 tbsp vegetable oil
Balinese Sauce
- 200 g coconut milk
- 15 g water
- ½ tsp salt
- 30 g fried shallots, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3695 kJ / 883 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 71 g
- Doymuş Yağ
- 34 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 4233 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Champagne Grapefruit Sorbet
8hod. 15min
Pear Twists on Chocolate Custard
30 dk
Shrimp Aguachile
15 min
Chocolate and chilli gelato with whiskey syrup
14 Std. 20 Min
Sous-Vide Salmon
1h
Orange Liqueur Zabaglione
15 min
Triple chocolate layer cake
5 godz. 20 min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40 phút
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Natillas
1h
Chocolate Souffles
50min
Scallops with pea purée
25min