Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g whole chicken legs, with bone, skinless and cut in pieces (5 cm)
- 2 tsp salt
- 3 garlic cloves
- 15 g fresh ginger, peeled
- 150 g fried shallots, homemade (see tips)
- 40 g ghee
- 1 tbsp ground coriander
- 1 tsp ground fennel
- 1 tsp ground cumin
- ¼ tsp ground cinnamon
- ½ tsp white pepper powder
- 100 g evaporated milk
- 100 g tomato purée (see tips)
- 60 g tomato ketchup
- 400 g water
- 40 g almond flakes, toasted
- 60 g golden raisins, fried
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1918 kJ / 458 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 22 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 740 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15 min
Pulut Pagi (Glutinous Rice Balls with Savoury Coconut Topping)
4 godz. 40 min
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
20p
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
One Pot Chicken Rice
50 Min
Curry Mee
30min
Nasi Arab (Arabian Rice)
45min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min