Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g whole chicken legs, with bone, skinless and cut in pieces (5 cm)
- 2 tsp salt
- 3 garlic cloves
- 15 g fresh ginger, peeled
- 150 g fried shallots, homemade (see tips)
- 40 g ghee
- 1 tbsp ground coriander
- 1 tsp ground fennel
- 1 tsp ground cumin
- ¼ tsp ground cinnamon
- ½ tsp white pepper powder
- 100 g evaporated milk
- 100 g tomato purée (see tips)
- 60 g tomato ketchup
- 400 g water
- 40 g almond flakes, toasted
- 60 g golden raisins, fried
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1918 kJ / 458 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 22 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 740 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Curry Chicken
1h
Tom Yam Mee Hoon
30 min
Nasi Arab (Arabian Rice)
45min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 Min
Whole fish curry
45min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
One Pot Chicken Rice
50min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2 Std. 20 Min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 Std. 45 Min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min