Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Prepping Husks and Filling
- 10 - 15 dried corn husks (see Tip)
- cold water, to rinse
- boiling water, to soak
- 3 poblano chilies
- vegetable oil, to coat
- 10 oz Oaxaca cheese
Salsa Verde
- 13 oz green tomatillos, husks removed, quartered
- 4 oz white onion, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 1 serrano chili, stem removed
- ½ oz fresh cilantro, leaves only
- 5 fresh epazote leaves
- ¾ tsp salt
- 1 canned chipotle chili
Masa
- 3 oz vegetable shortening, in pieces
- 14 oz masa harina
- 1 ¾ tsp salt
- 1 ½ tsp baking powder
- 17 - 22 oz water, divided
Tamales
- 60 oz water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 3343.9 kJ / 799.2 kcal
- Protein
- 22.4 g
- Karbonhidrat
- 128.9 g
- Yağ
- 24.3 g
- Doymuş Yağ
- 8.3 g
- Lif
- 12.9 g
- Sodyum
- 978.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gingerbread Mousse Phyllo Cups
1h
Cilantro Lime Jasmine Rice
35min
Sous-Vide Turkey Breast
3h
Pan de Muerto
4 Std.
Pico De Gallo
15min
Steamed Chocolate Lava Cakes
2h 55min
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55h
Tinga de Pollo (TM6)
40 min
Baked Crab Dip
15min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Champurrado
20 min
Conchas
3h 15min