Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Prepping Husks and Filling
- 10 - 15 dried corn husks (see Tip)
- cold water, to rinse
- boiling water, to soak
- 3 poblano chilies
- vegetable oil, to coat
- 10 oz Oaxaca cheese
Salsa Verde
- 13 oz green tomatillos, husks removed, quartered
- 4 oz white onion, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 1 serrano chili, stem removed
- ½ oz fresh cilantro, leaves only
- 5 fresh epazote leaves
- ¾ tsp salt
- 1 canned chipotle chili
Masa
- 3 oz vegetable shortening, in pieces
- 14 oz masa harina
- 1 ¾ tsp salt
- 1 ½ tsp baking powder
- 17 - 22 oz water, divided
Tamales
- 60 oz water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 3343.9 kJ / 799.2 kcal
- Protein
- 22.4 g
- Karbonhidrat
- 128.9 g
- Yağ
- 24.3 g
- Doymuş Yağ
- 8.3 g
- Lif
- 12.9 g
- Sodyum
- 978.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pozole Verde
2sa
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 Std. 20 Min
Carnitas
50 dk
Pozole Rojo
2h 5 min
Biltmore Chicken Posole
1sa 30 dk
Pumpkin Cinnamon Rolls
3h 40min
Sugar Skulls
3h 10min
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna)
1 Std. 20 Min
Pico De Gallo
15min
Tinga de Pollo (TM6)
40 dk
Gluten-Free Bagels
1u. 50min
Champurrado
20min