Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinade
- 500 g mixed game cut in pieces (3 cm) (e.g. pheasant, partridge, duck)
- 500 g chicken, pheasant, partridge or pigeon breasts (or mixture)
- 120 g dried sour cherries
- 200 g port
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 4 juniper berries, crushed
Hot Water Shortcrust Pastry
- 140 g lard, diced, plus extra for greasing
- 90 g water
- 80 g milk
- 1 tsp fine sea salt
- 500 g plain flour
Filling
- 250 g pork belly, boneless, skinless, cut in pieces (2 cm)
-
250
g smoked bacon, rind removed, cut in pieces
veya 250 g pancetta, rind removed, cut in pieces - ½ tsp ground mace
- 2 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 1 egg, beaten, for glazing
Jelly Filling
- 250 g beef stock
- 3 gelatine leaves (or sufficient to set 250 g liquid), soaked in cold water for 5 minutes
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2656 kJ / 635 kcal
- Protein
- 44.3 g
- Karbonhidrat
- 39.8 g
- Yağ
- 31.6 g
Alternatif tarifler
Sweet Shortcrust Pastry
1 Std. 50 Min
Mixed Fruit Compôte with Goat's Cheese and Granola on Toast
50min
Custard
15 min
Béchamel Sauce
15 min
Sous-vide Pears with Cinnamon Sauce
2óra 5p
Shortcrust pastry
5 min
Sticky Toffee Puddings
1h
Sticky toffee puddings
1h
Chilli and Apple Jelly
4 Std. 15 Min
Fruit Sauce (Coulis)
10 Min
Rich Shortcrust Pastry
25 Min
Yorkshire Pudding
1h