Cihazlar ve Aksesuarlar
Balinese Betutu Chicken
Hazırlık 10 dk
Toplam 5sa 35 dk
5 portions
Malzemeler
Betutu Paste
-
Indonesian yellow spice paste room temperature120 g
-
Indonesian red spice paste room temperature30 g
-
ground black pepper¼ tbsp
-
salt1 ½ tsp
-
red bird's eye chillies30 g
-
sand ginger4 cm
-
shrimp paste2 tsp
-
coconut oil1 tbsp
Betutu Chicken
-
whole free-range chicken (approx. 600 g), feet and neck removed1
-
fresh kaffir lime leaves5
-
banana leaf blanched or wilted over open flame (approx. 40 cm x 50 cm)1
-
water800 g
-
toasted peanuts unsalted (see tips)40 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1053 mg
Protein
55 g
Kalori
3386 kJ /
809 kcal
Yağ
61 g
Lif
2 g
Doymuş Yağ
20 g
Karbonhidrat
10 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Culinary Heritage
9 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Hainanese chicken and rice
1sa 50 dk
Char Kway Teow
25 dk
Sambal Goreng Pengantin
40 dk
Pulut Pagi (Glutinous Rice Balls with Savoury Coconut Topping)
4sa 40 dk
Coconut Jelly
3sa 15 dk
Vegetarian Beehoon
25 dk
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1sa 20 dk
Chicken Rendang
1sa 35 dk
Kek Tapak Kuda (Horseshoe Cake)
1sa
Limau Kasturi Asam Boi (Sour Plum Calamansi Drink)
10 dk
Sambal Brinjal
40 dk
Stir-fry Baby Bak Choy
10 dk