Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pork
- 1800 - 2000 g pork shoulder, boneless, skin removed but leaving a thin layer fat
- 50 g white sugar
- 40 g sea salt
- 4 tbsp brown sugar
- 2 tsp grapeseed oil
- 1 tsp sea salt
Ginger and spring onion sauce
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 3 cm fresh ginger, peeled
- 50 g grapeseed oil
- 20 g light soy sauce
- 10 g lime juice (see Tips)
- kimchi, to serve (see Tips)
- lettuce leaves, of choice to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3775.8 kJ / 902.4 kcal
- Protein
- 55.4 g
- Karbonhidrat
- 16.8 g
- Yağ
- 66.9 g
- Doymuş Yağ
- 20.6 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 3255.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken gyros with tzatziki
30 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1j
Korean Bo ssam
29h 20 min
Bibimbap (beef rice bowl)
1j 25 menit
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 Min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1j
Korean beef bulgogi (TM6)
1j 30 menit
Okonomiyaki
30 min
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40 min
Asian beef salad with peanut dressing
30 min