![Korean Bo ssam Korean Bo ssam](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ed2095cb974d781d4f348eb193287736/Derivates/4a4b5ae547f6009517639aa77e45d2478567e80d.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pork
- 1800 - 2000 g pork shoulder, boneless, skin removed but leaving a thin layer fat
- 50 g white sugar
- 40 g sea salt
- 4 tbsp brown sugar
- 2 tsp grapeseed oil
- 1 tsp sea salt
Ginger and spring onion sauce
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 3 cm fresh ginger, peeled
- 50 g grapeseed oil
- 20 g light soy sauce
- 10 g lime juice (see Tips)
- kimchi, to serve (see Tips)
- lettuce leaves, of choice to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3775.8 kJ / 902.4 kcal
- Protein
- 55.4 g
- Karbonhidrat
- 16.8 g
- Yağ
- 66.9 g
- Doymuş Yağ
- 20.6 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 3255.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken and Chinese sausage rice
50 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30 min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4h 25min
Tandoori chicken pizza
1h 30 min
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3sa 5 dk
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50 min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min
Prawn yakisoba (TM6 only)
35 min
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55 min
Pizza in Bianco
1h 20 min
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50 min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 min