Cihazlar ve Aksesuarlar
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
Hazırlık 25 dk
Toplam 2sa 20 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
dana bonfile (her biri 180-200 g, 3 cm kalınlığında)4
-
deniz tuzu2 tk
-
karabiber¾ tk
-
kekik, taze4 dal
-
limon suyu (bk. Öneriler)30 g
-
su (yaklaşık), vakum poşetlerinin tamamen suyla kaplandığından emin olun (bk. Öneriler)1400 g
-
soğan50 g
-
taze tarhun sadece yaprakları1 - 2 dal
-
beyaz şarap, sek50 g
-
beyaz şarap sirkesi15 g
-
tereyağı küp küp kesilmiş (1-2 cm), ekstra 1 yemek kaşığı tereyağı200 g
-
yumurta sarısı4
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
698 kcal /
2926 kJ
Protein
46 g
Yağ
56 g
Karbonhidrat
1 g
Lif
0.4 g
Doymuş Yağ
32 g
Sodyum
93 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Vakumda Pişirme ve Yavaş Pişirme
10 Tarif
Türkiye
Türkiye