Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 - 275 g bal
- 1400 g su
- 250 g demirhindi, kurutulmuş, ufalanmış (750 g su ile 12 saat ıslatılmış)
- 1 çubuk tarçın
- 2 - 3 adet karanfil
- 10 g zencefil, dilimlenmiş (0.5 cm)
- 1 tutam adaçayı yaprağı, kurutulmuş (isteğe bağlı)
- 1 - 2 tutam kurutulmuş ıhlamur (isteğe bağlı)
- ½ adet yıldız anason (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 836.7 kJ / 199.9 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Karbonhidrat
- 52.9 g
- Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 0 g
Alternatif tarifler
Et Bulyon
45 min
Keşkül
3h 20min
Bademli Yoğurtlu Ekmek
1h 20 min
Portakal Suyu ile Meyveli Smoothie
5 Min
Soğanlı Tarte Flambe
1h
Protein Tozlu Frambuazlı Cheesecake
3h 30 min
Acı Biberli Zeytinyağı
25 min
Pırasa ve Patates Çorbası
45 min
Köpüklü Lavantalı Limonata
1 Std. 10 Min
Kaymaklı Lokum
26h 35 min
Domatesli Biberli Ciger (Bebek Yemeği)
30 min
Balık Buğulama ve Sebzeler
30 min