
Cihazlar ve Aksesuarlar
Pancar Carpaccio
Hazırlık 15 dk
Toplam 20 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
pancar besleyiciden geçecek kadar küçük, kabukları soyulmuş (bk. Öneriler)300 g
-
kabak ince, 5 cm uzunluğunda parçalara bölünmüş250 g
-
mozzarella, taze suyu süzülmüş250 g
-
sızma zeytinyağı carpaccio'nun üzerine gezdirmek için
-
deniz tuzu
-
karabiber taze çekilmiş
-
fesleğen yaprağı ince dilimlenmiş
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
230.4 kcal /
963.9 kJ
Protein
15.8 g
Yağ
14.4 g
Karbonhidrat
10.5 g
Lif
2.7 g
Doymuş Yağ
8.3 g
Sodyum
455.4 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Kesme aparatı (tm6)
21 Tarif
Türkiye
Türkiye