Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Riz au lait
- 1 gousse de vanille
- ½ c. à café de sucre
- 1 pincée de sel
- 1000 g de lait
- 220 g de riz, blanc, rond (pour dessert) (pour riz au lait)
Compote de pruneaux
- 800 g de pruneaux, frais ou congelés, décongelés, coupés en deux et dénoyautés
- 60 g d'eau
- 60 g de sucre gélifiant (2:1)
- ¼ de c. à café de cannelle moulue (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2116 kJ / 505.7 kcal
- Protein
- 12.9 g
- Karbonhidrat
- 94.5 g
- Yağ
- 9.3 g
- Doymuş Yağ
- 4.8 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 145.6 mg
Alternatif tarifler
Moutarde de Bénichon
40 min
Confiture de pruneaux pour les provisions
55 min
Tourte au kirsch de Zoug
4h
Ragoût de chevreuil avec pommes duchesse et chou rouge aux pommes
1sa 20 dk
Cake aux baies
1h 15 min
Asperges et pommes de terre à la sauce hollandaise au yogourt
45 dk
Confiture d'abricot pour les provisions
55 min
Riz Casimir (8 portions)
1h
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Confiture avec sucre gélifiant
30 min
Polenta et ragoût de champignons
45 dk
Gâteau de Linz
1h