Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Riz au lait
- 1 gousse de vanille
- ½ c. à café de sucre
- 1 pincée de sel
- 1000 g de lait
- 220 g de riz, blanc, rond (pour dessert) (pour riz au lait)
Compote de pruneaux
- 800 g de pruneaux, frais ou congelés, décongelés, coupés en deux et dénoyautés
- 60 g d'eau
- 60 g de sucre gélifiant (2:1)
- ¼ de c. à café de cannelle moulue (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2116 kJ / 505.7 kcal
- Protein
- 12.9 g
- Karbonhidrat
- 94.5 g
- Yağ
- 9.3 g
- Doymuş Yağ
- 4.8 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 145.6 mg
Alternatif tarifler
Risotto aux bolets et au brie
35 Min
Polenta tessinoise
45 Min
Crème au jus de pomme
4h 15 min
Salade de carottes et crackers au sésame
1 Std.
Salade de carottes
15min
Gâteau de Pâques
1h 45min
Tarte au vin cuit
45 Min
Tartare de légumes
25 Min
Polenta
1 Std.
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50 min
Salade pommes-carottes
5min
Spätzlis au fromage
1 Std. 10 Min