Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Riz au lait
- 1 gousse de vanille
- ½ c. à café de sucre
- 1 pincée de sel
- 1000 g de lait
- 220 g de riz, blanc, rond (pour dessert) (pour riz au lait)
Compote de pruneaux
- 800 g de pruneaux, frais ou congelés, décongelés, coupés en deux et dénoyautés
- 60 g d'eau
- 60 g de sucre gélifiant (2:1)
- ¼ de c. à café de cannelle moulue (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2116 kJ / 505.7 kcal
- Protein
- 12.9 g
- Karbonhidrat
- 94.5 g
- Yağ
- 9.3 g
- Doymuş Yağ
- 4.8 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 145.6 mg
Alternatif tarifler
Velouté orange-courge
35 min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50 min
Spätzlis au fromage
1h 10min
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Polenta tessinoise
45 min
Gratin de l’armailli
50 min
Pain d’épeautre aux noisettes
2h 50min
Salade de lentilles aux betteraves et à la feta
30 min
Confiture de pruneaux pour les provisions
55min
Birchermüesli
1h 10min
Pains de Saint-Gall
26h 30 min
Cake imbibé au citron
1h 30min