Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 280 g d'eau
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émiettée
- 250 g de farine d'épeautre complète
- 200 g de farine mi-blanche
- 1 ½ de c. à café de sel
- 100 g de noisettes
Le façonnage
- 1 c. à soupe de farine mi-blanche
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1380 kJ / 330 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soupe de potiron
35 min
Pain d'épeautre et de blé
12 Std.
Pain bis en cocotte
2h 25min
Petits pains aux fruits
3h 5 min
Pain paysan
3h
Confiture de pruneaux pour les provisions
55 Min
Confiture d'abricot pour les provisions
55 Min
Petits pains au lait
2 Std. 5 Min
Pains de Saint-Gall
26 Std. 30 Min
Pain croustillant
1 godz.
Pain d'épeautre pur
11 Std.
Tresse bernoise
1h 45min