Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 280 g d'eau
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émiettée
- 250 g de farine d'épeautre complète
- 200 g de farine mi-blanche
- 1 ½ de c. à café de sel
- 100 g de noisettes
Le façonnage
- 1 c. à soupe de farine mi-blanche
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1380 kJ / 330 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tresse bernoise
1h 45min
Pain paysan
3h
Focaccia au romarin
2h 30 min
Pain bis en cocotte
2 godz. 25 min
Pain d'épeautre et de blé
12h
Pain d'épeautre pur
11h
Tresse russe aux canneberges
3h
Petits pains aux fruits
3h 5min
Pain aux graines de lin
1h 30min
Pain complet
4h
Pain croustillant
1h
Pain de seigle valaisan
10 Std.