Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pâte
- 60 g de poireaux, en tronçons (2 cm)
- 70 g d'huile d'olive extra vierge (à adapter)
- 2 c. à café de sel (à adapter)
- 300 g d'eau
- 1 c. à café de sucre
-
25
g de levure boulangère fraîche
veya 2 ½ c. à café de levure boulangère sèche -
250
g de farine manitoba
veya 250 g de farine pour pizza - 250 g de farine d'épeautre
Garniture et fin de préparation
- 150 g de salami, en tranches (3 mm)
- 6 figues séchées, en quartiers
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1937 kJ / 463 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 18 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gâteau aux carottes
1 Std. 10 Min
Pain paysan
3 Std.
Salade de lentilles aux betteraves et à la feta
30 min
Focaccia croustillante
2 godz. 10 min
Duo de mini-tresses au beurre
2 godz. 10 min
Gâteau aux carottes argovien
2 Std.
Bâtonnets de légumes avec dip et petits pains complets
1 Std. 10 Min
Pains de Saint-Gall
26 Std. 30 Min
Tarte au vin cuit
45 min
Sauce automnale
10 min
Pavé au chocolat épicé
12h
Tarte aux épinards
55 min