Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pâte
- 60 g de poireaux, en tronçons (2 cm)
- 70 g d'huile d'olive extra vierge (à adapter)
- 2 c. à café de sel (à adapter)
- 300 g d'eau
- 1 c. à café de sucre
-
25
g de levure boulangère fraîche
veya 2 ½ c. à café de levure boulangère sèche -
250
g de farine manitoba
veya 250 g de farine pour pizza - 250 g de farine d'épeautre
Garniture et fin de préparation
- 150 g de salami, en tranches (3 mm)
- 6 figues séchées, en quartiers
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1937 kJ / 463 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 18 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta tessinoise
45 Min
Riz au lait et compote de pruneaux
55 min
Pains de Saint-Gall
26h 30min
Pain d'épice lucernois
55 min
Sauce automnale
10min
Focaccia croustillante
2h 10min
Focaccia aux oignons
2 Std. 20 Min
Polenta
1 Std.
Amandes cacao moka
50min
Frittata de brocoli
1 Std. 10 Min
Curry de lentilles
50min
Polenta et ragoût de champignons
45 Min