Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel, selon les gouts
-
270
g de semoule de maïs rouge du Tessin, type "Rosso del Ticino", gros grains (temps de cuisson: 40 minutes)
veya 270 g de polenta, gros grains (temps de cuisson: 40 minutes)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1003 kJ / 240 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 1 g
Alternatif tarifler
Tresse bernoise
1 godz. 45 min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Pain tessinois
1h 50 min
Pain paysan
3 Std.
Gâteau du Vully
2 godz. 30 min
Risotto aux bolets et au brie
35 Min
Papet vaudois
55 Min
Polenta
1hod.
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50 Min
Spätzlis au fromage
1h 10min
Polenta et ragoût de champignons
45 Min
Rösti bernois
40 Min