Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel, selon les gouts
-
270
g de semoule de maïs rouge du Tessin, type "Rosso del Ticino", gros grains (temps de cuisson: 40 minutes)
veya 270 g de polenta, gros grains (temps de cuisson: 40 minutes)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1003 kJ / 240 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 1 g
Alternatif tarifler
Papet vaudois
55 min
Milanais
3h
Cake tyrolien automnal
1h 20min
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Polenta
1 Std.
Moutarde de Bénichon
40 Min
Tarte au vin cuit
45 Min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30min
Polenta et ragoût de champignons
45 Min
Gâteau du Vully
2 godz. 30 min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Tresse bernoise
1h 45min