Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pâte brisée
- 200 g de farine
- 1 jaune d'œuf
- 100 g de beurre, mou, coupé en morceaux et un peu pour graisser le moule
- 40 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 1 c. à café de sucre vanillé
Garniture
- 2 œufs
- 1 jaune d'œuf
-
200
g de vin cuit
veya 200 g de concentré de jus de poire - 100 g de crème double (45 % de matière grasse)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1507 kJ / 361 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Papet vaudois
55 dk
Milanais
3h
Cake tyrolien automnal
1h 20min
Risotto aux bolets et au brie
35 dk
Polenta tessinoise
45 dk
Polenta
1sa
Moutarde de Bénichon
40min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2h 40min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 dk
Gâteau du Vully
2h 30min
Cuchaule
2h 30min
Tresse bernoise
1sa 45 dk