Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pâte brisée
- 200 g de farine
- 1 jaune d'œuf
- 100 g de beurre, mou, coupé en morceaux et un peu pour graisser le moule
- 40 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 1 c. à café de sucre vanillé
Garniture
- 2 œufs
- 1 jaune d'œuf
-
200
g de vin cuit
veya 200 g de concentré de jus de poire - 100 g de crème double (45 % de matière grasse)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1507 kJ / 361 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Milanais
3 Std.
Tresse bernoise
1h 45min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Carac (Tartelette au chocolat)
2 Std.
Miroirs à la gelée de vin chaud
2h 40min
Gâteau des rois
1 godz. 55 min
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Papet vaudois
55 Min
Gâteau aux carottes argovien
2 Std.
Mousse au Toblerone®
3 Std. 10 Min
Émincé à la zurichoise
50 min
Cake tyrolien automnal
1 Std. 20 Min