Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 800 g de tomates, coupées en deux
- 300 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 250 g de séré maigre
-
2
c. à soupe d' huile de lin
veya 2 c. à soupe d'huile d'olive - 4 brins de basilic frais, effeuillé, ciselé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 754 kJ / 180 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de poireaux et croûtes jambon-fromage
35 min
Velouté de patates douces et brochette de poulet
30 min
Velouté orange-courge
35 min
Soupe onctueuse au chou-fleur
50 min
Soupe aux asperges et à l'aneth
25 min
Velouté de tomates et de courges
25 min
Soupe de potiron
35 min
Soupe au potiron
35 min
Sauce Hollandaise
15 min
Soupe de carottes à la menthe
35 min
Velouté de tomates
35 min
Soupe céleri-pomme
30 min