Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La ganache
- 2 ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
- 120 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 120 g de lait
- 240 g de mascarpone
Les macarons
- 150 g d'amandes en poudre
- 250 g de sucre glace
- 30 g de cacao en poudre
- 100 g de blancs d'œufs (4 œufs env.)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 529.2 kJ / 126.2 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Karbonhidrat
- 12.1 g
- Yağ
- 7.5 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 15.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Paris-Brest
3j
Macarons à la vanille
3j
Macarons chocolat-framboise
27 Std. 45 Min
Gâteau aux noix et chocolat, ganache chocolat blanc et panais
1 godz. 50 min
Entremets exotique
24h
Entremets chocolat, insert framboise
17h
Macarons au chocolat
24h
Macarons à la fraise
2 godz. 30 min
Tarte entremets chocolat et noisette
18 Std. 30 Min
Tarte aux poires et ganache à la vanille
5h
Choux craquelins à la vanille
1 Std. 15 Min
Crème au beurre à la meringue suisse
50 Min