Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La ganache
- 2 ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
- 120 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 120 g de lait
- 240 g de mascarpone
Les macarons
- 150 g d'amandes en poudre
- 250 g de sucre glace
- 30 g de cacao en poudre
- 100 g de blancs d'œufs (4 œufs env.)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 529.2 kJ / 126.2 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Karbonhidrat
- 12.1 g
- Yağ
- 7.5 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 15.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Petits choux à la crème diplomate façon Dune blanche
2 godz. 45 min
Tartelettes au chocolat, caramel et brownie
14h
Choux craquelins à la vanille
1h 15min
Fraisier
15u.
Macarons à la vanille
3 Std.
Macarons au chocolat
24h
Choux craquelins au gianduja
17h
Macarons à la fraise
2h 30min
Tarte aux poires et ganache à la vanille
5h
New York roll au chocolat
1h 30min
Paris-Brest
3 Std.
Macarons chocolat-framboise
27h 45min