
Cihazlar ve Aksesuarlar
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
Hazırlık 25 dk
Toplam 2sa 10 dk
4 porsiyon
Malzemeler
Dolgu
-
tarhun, taze sadece yaprakları, damak tadına göre10 - 15 g
-
enginar kalbi, konserve süzdürülmüş80 g
-
ricotta peyniri, taze100 g
-
limon suyu20 g
-
tuz½ tk
-
karabiber½ tk
Tavuk Sarma ve Kırmızı Biber Sosu
-
tavuk göğsü, derisiz, kemiksiz (her biri yaklaşık 180 g), kalınlığı yaklaşık 1 cm olacak şekilde inceltilmiş (dövülmüş), bk. öneriler4
-
su (yaklaşık), torbaların tamamen suyla kaplandığından emin olun (bk. öneriler)1400 - 1500 g
-
limon suyu (bk. öneriler)30 g
-
kırmızı biber ikiye bölünmüş ve çekirdekleri çıkarılmış2
-
diş sarımsak kabukları soyulmamış4
-
zeytinyağı40 g
-
deniz tuzu¼ tk
-
karabiber1 tutam
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
314.8 kcal /
1316.8 kJ
Protein
39 g
Yağ
15.5 g
Karbonhidrat
2.5 g
Lif
2.7 g
Doymuş Yağ
3.3 g
Sodyum
140.8 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Vakumda Pişirme ve Yavaş Pişirme
10 Tarif
Türkiye
Türkiye