Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 - 500 g havuç, uçları kesilmiş, iticiden daha uzun olmayacak şekilde kesilmiş
- 500 g su
- 150 g beyaz sirke
- 100 g şeker
- 6 diş sarımsak
- 1 kırmızı soğan, dilimlenmiş
- 2 jalapeño biberi, taze, dilimlenmiş
- 3 tk hardal tohumu
- 9 - 12 filiz dereotu yaprağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 kavanoz
- Kalori
- 954.4 kJ / 228.1 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Karbonhidrat
- 54.3 g
- Yağ
- 0.4 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 114.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kuru Domatesli Tereyağı
5 Min
Kekik, Nane ve Tarçınlı Bitki Çayı
10 Min
Kıvrık Sebzeli, Hellim Peynirli Tart
Değerlendirme yok
Frambuazlı Mojito Mokteyl
10 Min
Defne Yapraklı Adaçayı
Değerlendirme yok
Peru Usulü Tavuk, Kişnişli Yeşil Sos ve Avokado Salatası
10h 30min
Kapya Biberli Domates Çorbası
30 Min
Taze Domatesli Kabak Çorbası
40 Min
Zencefil ve Ananaslı Mokteyl
10 Min
Temel Makarna ve Pizza sosu
30 Min
Domatesli ve Biberli Makarna
30 Min
Çilekli Tiramisu
6h 20 min