Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 - 500 g havuç, uçları kesilmiş, iticiden daha uzun olmayacak şekilde kesilmiş
- 500 g su
- 150 g beyaz sirke
- 100 g şeker
- 6 diş sarımsak
- 1 kırmızı soğan, dilimlenmiş
- 2 jalapeño biberi, taze, dilimlenmiş
- 3 tk hardal tohumu
- 9 - 12 filiz dereotu yaprağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 kavanoz
- Kalori
- 954.4 kJ / 228.1 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Karbonhidrat
- 54.3 g
- Yağ
- 0.4 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 114.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Altın Süt
10 min
Cookidoo 10. Yıl Kutlama Pastası
2 Std.
Elma, Havuç ve Zencefilli Mokteyl
10 min
Karpuz ve Narenciyeli Mokteyl
10 min
Yıldız Anasonlu Tatlı Patates Çorbası
45 min
Kişniş ve Yumurtalı Sebze Çorbası
45 min
Pesto Soslu Makarna Salatası
35 Min
Havuç Çorbası
35 Min
Çikolatalı ve Kahveli Dondurma
4h 15min
Kızarmış Kıvrık Patatesler ve Sarımsaklı Sos
45 min
Beze (Mereng)
2 Std.
Tavuk ve Pirinç Şehriyeli Asya Usulü Çorba
1h 15min