Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 650 g di patate a pasta farinosa a fettine
- 225 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di pangrattato
- 20 g di burro + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di prezzemolo fresco tritato
- 1 uovo
- 100 g di scamorza a pezzi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 857.5 kJ / 205 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Karbonhidrat
- 19.1 g
- Yağ
- 10.4 g
- Doymuş Yağ
- 5.5 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 442.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sformatini di agretti
1h
Alberelli di sfoglia
1 Std. 30 Min
Sformatini ai carciofi
1h
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1h 20min
Sfogliatine di porri e finocchi al formaggio di capra (TM6)
45min
Sformatini patate e porri
55min
Mini cestini di Parmigiano Reggiano con crema di broccoli
30min
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2h 15 min
Crocchette di zucca e taleggio
1h 15min
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1h
Mini crostatine salate con burrata e acciughe
45min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 Std. 30 Min